Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،در سالگرد درگذشت سلیم موذن زاده، سخن چندان تازه ای نمی توان گفت که رمزی از رموز ناشناخته ی آنرا باز گوید .

از این اُعجوبه ی قرن که چهار گوشه ی آواز را با صدای پر قدرت خود در نوردید بعد از مرگش بسیار گفته اند. ما عادت کرده ایم که تعریف و تمجید از بزرگان را به بعد از مرگ او موکول کنیم. چه بلیغ می شود زبان تمجید ما برای هر کسی، بعد از آنکه بمیرد!

 چرا در حیات و زندگانی بزرگان حق او را ادا نمی کنیم،خدا می داند! چو بعد از مرگش می خواهیم آشتی کنیم همه ،عُمر از غمش در امتحانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلا کنون پندار، مُرده است ،آشتی کن.که در تسلیم، همه ،چون مُردگان است.چو بر گورش بخواهی بوسه دادن، رُخَش را بوسه دِه، اکنون همان است.

باری

به خاطر دارم در سالی که رئیس جمهور محترم در یکی از برنامه های تبلیغات انتخاباتی اولین دوره ی خود از پخش ربنای شجریان در صدا و سیما یاد کرده بود در روزنامه ی اعتماد مطلبی با این عنوان نگاشته بودم که صدای ما هم مانند صدای شجریان خوب است آقا ! ما را هم دریابید...

حکایت امثال سلیم در کشور ما به قصه ی آن مرد یخ فروش در آفتاب تَموز تابستان می مانَد که کسی وقت ظهر رسید وپرسید  فروختی؟

 و اوبا کمال سادگی آهی کشید و گفت:

 "نخریدند تمام شد."

   آری

  تمام شد آن صوت داوودی که چنان محبوب بود،لیک بر محروم، بانک چوب بود.حال کجاست حافظی از شیراز که از سر حسرت بسراید ،بَر کِش ای مرغ سحر، نغمه ی داوودی باز، که سلیمان گل از باد هوا باز آید و هُدهُد خوش خبر از طَرف سَبا باز آید!

 کدام کشور، اگرصدای معجزه آسای موذن را داشت، او را در سطح جهانی معرفی و مطرح نمیکرد که ما نکردیم؟!

 نکردیم که هیچ، بعضی موقع برخوردهای دل آزاری هم با او داشتیم.

سالها پیش، به مدت چند سال از شهر و دیار مورد علاقه اش تبعیدش کردیم. کسی باشنیدن آن سرفه هم نکرد. جُرمش چه بود نمیدانم، اما در افواه گفتند، دادستان شهر به لهجه ی شیرینی، گفته است "چرا این همه پول میگیری از مردم برای یک ده روزمحرم پسر؟! و ..."

مبلغی که به ارزش آن روز و امروز ما، با پول دریافتی برای یک شوت به توپ گرد فوتبال هم برابری نمیکرد که آیا  آنهم راهی به درون دروازه حریف ببرد یا نبرد.

معمولا رفتار ما با داشته های فرهنگیمان سختگیرانه است.همه ی ما درمعرفی جایگاه شایسته ی او کوتاهی کردیم . گرچه کارهایی نیز کردیم اما تناسبی با نام و آوازه ی او نداشت.

شاعری را گفتند :

خودت را معرفی کن

گفت:

 من بهترین شاعرفلان دیارم.

گفتند:  

بهترین را خودت نگو، خوبیَت ندارد که خودت به خودت بهترین بگویی .بگذار دیگران بگویند.  

به سادگی و صداقت و صمیمیتی گفت:  

"  آخر ،پنجاه  سال صبر کردم ، کسی نگفت که ... "

پرآوازه ترین و دلنشین ترین صدای قرن خاموش شد ه است و صاحبش دیده از جهان فرو بسته است اما یاد و نامش ،همیشه گرامیست.

روحش شاد/مالک رضایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پول رئیس جمهور صدا و سیما فوتبال موز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۴۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز درباره رمز کارت سوخت

کارت سوخت یکی از مهمترین مدارک هر خودرو محسوب می‌شود. بدون این کارت، امکان دسترسی به سوخت در پمپ‌های بنزین ایران وجود ندارد. یک نکته مهم در مورد هر کارت سوخت، رمز آن است. رمز کارت سوخت کلید دسترسی به سهمیه سوخت است و درصورت فراموش‌کردن آن، باید مراحلی را برای دریافت رمز جدید طی کنید تا کارت سوخت شما قابل استفاده باشد. در این مطلب آموزشی از دیجیاتو، به موضوع رمز کارت‌های سوخت و اقدامات پس از فراموشی آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

رمز کارت سوخت و دردسر‌های آن

کارت‌های سوخت تمامی خودرو‌های صفرکیلومتر، دارای یک رمز است. این رمز چهار رقم آخر کد ملی مالک خودرو است که به‌صورت پیش‌فرض نقش رمز کارت‌های سوخت را ایفا می‌کند. کدملی مالک در هیچ کدام از قسمت‌های کارت سوخت درج نشده است، ازاین‌رو سرقت کارت سوخت یا جا ماندن آن در پمپ بنزین، شما را تا حدودی از خطرات حفظ می‌کند. بااین‌حال اگر تمامی مدارک اتومبیل شما سرقت شوند، رمز کارت‌های سوخت نیز در معرض لو رفتن قرار دارد؛ بنابراین گروهی از مالکان خودرو‌ها تمایل خواهند داشت تا پس از تحویل خودرو و کارت سوخت آن، رمز آن را تغییر دهند.

نکته‌ای دیگری که در این بین وجود دارد، مربوط به کارت سوخت خودرو‌های کارکرده است. هنگامی که شما یک خودرو کارکرده را خریداری می‌کنید، کارت سوختی با رمز کدملی مالک قبلی به شما تحویل داده خواهد شد. فرآیند تعویض و صدور کارت سوخت المثنی بسیار زمان‌بر است و اکثر افراد تمایلی ندارند تا درخواست صدور کارت سوخت جدید با نام و کدملی خودشان را صادر کنند. ازاین‌رو خریداران خودرو‌های کارکرده نیز تمایل خواهند داشت تا رمز کارت سوخت اتومبیل کارکرده را به دلخواه خود تغییر دهند.

سومین حالتی که مشکلاتی در حوزه رمز کارت سوخت به وجود می‌آورد، فراموشی آن است. این مورد به‌خصوص در مورد خودرو‌هایی که چندبار توسط افراد مختلف خرید و فروش شده‌اند، بسیار رخ می‌دهد. رمز کارت‌های سوخت این خودرو‌ها براساس شماره ملی مالک نخستین خودرو است، در‌حالی‌که ممکن این خودرو هم‌اکنون در تملک سومین یا چهارمین خریدار باشد. به یاد سپردن یک رمز چند رقمی برای افراد بسیاری دشوار است، ازاین‌رو فراموشی رمز کارت‌های سوخت مشکلی مرسوم به حساب می‌آید.

مدت زمان اعتبار رمز کارت‌های تازه صادر شده چقدر است؟

زمانی که کارت سوخت جدیدی به شما تحویل داده می‌شود، ۴ رقم آخر کدملی مالک به‌صورت پیش‌فرض رمز آن را تشکیل می‌دهد. شما به مدت یک‌ماه فرصت دارید تا با استفاده از کارت جدید خود، اقدام به سوخت‌گیری نمایید. در غیر این‌صورت کارت سوخت شما غیرفعال می‌شود و باید یکبار دیگر برای فعال‌سازی آن به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنید.

اگر رمز کارت سوخت را فراموش کردیم، چه کنیم؟

در قسمت‌های قبل به این موضوع اشاره کردیم که مشکل فراموشی رمز کارت‌های سوخت در مورد خودرو‌های قدیمی بسیار رخ می‌دهد. اگر رمز کارت‌های سوخت خود را فراموش کردید یا آن‌که فروشنده خودرو از ارائه رمز کارت‌های سوخت به شما خودداری کرد، باید به یکی از دفتر نواحی شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی مراجعه کنید تا رمز کارت شما بازیابی شود.

درصورتی‌که کارت سوخت شما گم شده باشد یا رمز آن قابل بازیابی نباشد، باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنید. در این حالت شما باید درخواست غیرفعال‌کردن کارت سوخت را صادر کنید که در اصطلاح عامه به سوزاندن کارت سوخت شهرت دارد. پس از آن لازم است تا برای صدور کارت سوخت جدید درخواست دهید.

تغییر رمز کارت‌های سوخت چگونه امکان‌پذیر است؟

برخی مالکان تمایل دارند تا رمز کارت‌های سوخت خودرو را پس از تحویل گرفتن تغییر دهند. همانند بخش مربوط به فراموشی رمز، باید برای تغییر رمز به دفاتر شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در سراسر کشور مراجعه کنید. برای انجام عملیات تغییر رمز، باید شرایط زیر فراهم باشد:

حضور مالک اصلی یا وکیل او همراه با وکالت‌نامه

مدارک شناسایی مالک و وکیل

مدارک شناسایی وسیله نقلیه

اصل کارت سوخت

تکمیل فرم تغییر رمز

اگر رمز کارت سوخت را اشتباه وارد کنیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

درصورتی‌که سه بار رمز کارت‌های سوخت را اشتباه وارد کنید، کارت سوخت شما غیرفعال خواهد شد. البته درصورتی فراموشی یا سرقت کارت سوخت نیز باید درخواست غیرفعال‌سازی کارت سوخت از سوی مالک صادر شود.

هنگامی که کارت سوخت شما غیرفعال شود، راهی برای استفاده مجدد از آن وجود ندارد. در این حالت باید به نزدیک‌ترین دفتر پلیس +۱۰ مراجعه کنید و درخواست صدور کارت سوخت المثنی را صادر کنید.

غیرفعال شدن کارت سوخت چگونه به کاربر اطلاع داده می‌شود؟

هنگامی که کاربر با کارت سوخت غیرفعال‌شده برای سوخت‌گیری مراجعه می‌کند، با کد خطای ۲۵ روبه‌رو خواهد شد. این کد هنگامی به کاربر نمایش داده می‌شود که کارت سوخت او از نظر فیزیکی مشکل پیدا کرده یا آن‌که غیرفعال شده باشد. نمایش این کد به معنای عدم امکان استفاده از کارت سوخت است. در این حالت باید برای صدور کارت سوخت جدید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه نمایید.

ممبع: تیتر کوتاه

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی پانزدهم اردیبهشت
  • راهیابی دو گروه سرود از چهارمحال و بختیار به جشنواره نغمه‌های روشن فردا
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت
  • راه یافتن گروه سرود چهارمحال و بختیار به جشنواره «نغمه‌های روشن فردا»
  • فال حافظ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • انتقاد از رفتار بلینگام با کین: حد خودت را بدان جود!‏
  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • نگاهی به فصل دوم مسابقه معمایی موزیکال «صداتو» / نغمه‌ای در دل معمای موسیقی