Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: نیم روز چهارشنبه جمعی از فعالین عرصه تولید محصولات پروتئینی و کشتارگاه‌های مرغ در استان فارس با تجمع رو به روی استانداری فارس در تلاش بودند تا مشکلات موجود در این صنعت را به گوش مسئولان و مردم برسانند.

مردم از کمبود مرغ‌های عرضه کننده محصولات پروتئینی گلایه مند بودند و این گلایه به این صورت بود که واحدهای تولید کننده یا کشتارگاهی از تولید و عرضه مرغ مورد نیاز مردم اجتناب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود صف‌های طولانی خرید مرغ نیز مبین این موضوع است که مرغ در بازار نیست و واحدهای عرضه کننده نیز بسیار کمتر از ظرفیت تقاضا شده مرغ دریافت می‌کنند.

اما این پایانی برای قصه نافرجام مرغ نبود مسئولان ذی ربط نیز عنوان می‌کنند که مشکلی در تأمین و تولید مرغ وجود ندارد و تنها مشکلی که در جامعه وجود داشته تقاضای اشباع شده مردم است.

این در حالی است که مدیر بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به خبرنگار مهر مبنی بر افزایش قیمت جوجه یک روزه گفت: این موضوع از اساس کذب است و هر کسی اقدام به فروش جوجه یک روزه به قیمت بیش از هفت هزار تومان کند به مراجع قضائی معرفی می‌شود.

ابراهیم زارع تصریح کرد: قیمت مصوب و موجود در بازار برای هر جوجه یک روزه ۴ هزار تومان و قیمت مرغ مصوب دولتی نیز ٢۴ هزار و ٩٠٠ تومان است.

نهاده دامی مشکل است

قصه مرغ به افزایش تقاضا خلاصه نمی‌شود و انگار این رشته سر دراز دارد.

ابراهیم محمدی یکی از تولید کنندگان مرغ است که در تجمع فعالین این صنعت با خبرنگار مهر هم کلام شده و در خصوص مشکلات موجود گفت: اصلی ترین مشکلی که باید تمامی مردم بدانند این است که نهاده‌های خوراک دام و طیور در بازار نیست.

وی اضافه کرد: مردم متصور اند که مشکل اصلی تولید کنندگان هستند اما باید بدانند که تولید کننده‌ای که امکان رشد مرغ را ندارد و نمی‌تواند نهاده مورد نیاز را تهیه کند چگونه می‌توان اقدام به فعالیت و تولید مرغ کند.

جوجه‌ها به خاطر تأمین نیاز زودتر و در شرایطی که کاملاً بالغ نشده اند روانه بازار می‌شوند

محمدی اضافه کرد: در راستای تأمین نیاز بازار مسئولان تصمیماتی اتخاذ کرده‌اند که جوجه‌های که هنوز به بلوغ کامل نرسیده‌اند باید در چرخه توزیع قرار بگیرند و این موضوع باعث شده تا کمبود مرغ نیز در واحدهای تولید کننده به وجود بیایید و اندازه مرغ‌های بازار نیز کوچک‌تر شوند.

این فعال صنفی اضافه کرد: دلالی نیز در بازار به گونه‌ای است که فغان تمامی واحدها را بلند کرده زیرا دلالان نسبت به خرید مرغ اقدام می‌کنند و در واحدهای غیر بهداشتی نسبت به قطعه بندی مرغ و تعیین قیمت تمام شده مبادرت می‌ورزند که همین عامل نیز بر کمبود مرغ در بازار اثر گذار است.

به گفته این فعال اقتصادی قیمت تعیین شده برای مرغ نیز به گونه است که نمی‌تواند نیاز واحدهای عرضه کننده را برطرف کند و اگر این قیمت ملاک عمل واقع شود بسیاری از واحدهای تولیدی ورشکست خواهند شد.

عدم اختصاص ارز دولتی برای واردات نهاده‌ها

پیش تر مسئولان وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده بودند که بانک مرکزی در سال ١۴٠٠ تاکنون ارزی برای واردات نهاده‌های مورد نیاز واحدهای تولید کننده اختصاص نداده‌اند.

این در حالی است که صمد رنجبری مدیر بازرگانی جهاد کشاورزی فارس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: نهاده‌های مورد نیاز واحدهای تولید کننده مرغ با ارز دولتی ۴ هزار و ٢٠٠ تواند تأمین شده است.

رنجبری ادامه داد: هیچ نگرانی در خصوص تأمین نهاده‌ها در فارس وجود ندارد زیرا تمامی نهاده‌های مورد نیاز تأمین شده و به واحدهای راکد نیز توصیه شده است که در راستای تأمین مرغ مورد نیاز بازار اقدام به راه اندازی یا افزایش ظرفیت کرده و به همان میزان نهاده مورد نیاز دریافت کنند.

با توجه به این موضوع که در استان فارس نزدیک به ۸ میلیون جوجه ریزی انجام شده و نیاز روزانه نیز بیش از ۴٠٠ تن نبوده است باید این سوال مطرح شود که مرغ‌های فارس به کجا پرواز کرده‌اند؟

کد خبر 5204861

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی فارس استانداری فارس ابراهیم زارع وزارت جهاد کشاورزی ویروس کرونا شب قدر شیوع کرونا کرمانشاه آمار کرونا شب های قدر بوشهر ماه مبارك رمضان ماه رمضان ۱۴۰۰ گرگان اردبیل عکس استانها بارش باران سیلاب واحدهای تولید کننده مورد نیاز نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود

استاندار زنجان با بیان اینکه این کارگران هستند که چرخ تولید را می‌چرخانند و شما کارگران افسران جنگ اقتصادی هستید، گفت: موضوعاتی همانند سخت و زیان‌آور بودن باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مراسم روز کارگر شامگاه چهارشنبه در یکی از واحدهای تولیدی استان زنجان با حضور مسئولان استانی برگزار شد.

محسن افشارچی، استاندار زنجان در این مراسم ضمن ادای احترام به مقام کارگر، اظهار داشت: درد کارگران را درد خود می‌دانیم و به‌خاطر همین موضوع دستورات ویژه‌ای را برای پیگیری تایید طبقه‌مندی مشاغل صادر کردم.

وی با بیان اینکه این کارگران هستند که چرخ تولید را می‌چرخانند و شما کارگران افسران جنگ اقتصادی هستید، مطرح کرد: موضوعاتی همانند سخت و زیان‌آور بودن باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرد.

استاندار زنجان گفت: با مشکلات کارگران آشنا هستم و در یک هفته اخیر هم در دیدار با کارگران با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شدم و متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به خاطر عدم تدبیر سبب ادامه‌دار بودن مشکل می‌شود.

مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس در این برنامه ضمن تقدیر از زحمات کارگران در راستای تحقق جهش تولید در کشور، گفت: برخی واحدهای تولیدی استان زنجان نیازمند نوسازی هستند تا بهره‌وری آن رشد پیدا کند.

وی با تأکید بر اینکه باید به سمت افزایش صادرات حرکت کنیم، گفت: در همین کشورهای منطقه مشتریان خوبی برای محصولات واحدهای تولیدی استان زنجان وجود دارد که باید از فرصت‌ها استفاده کرد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اینکه ارزآوری باید اولویت نخست واحدهای تولیدی بزرگ استان و کشور باشد، مطرح کرد: با ارزآوری است که وضعیت اقتصاد کشور ارتقا پیدا می‌کند و این ظرفیت را واحدهای تولیدی بزرگ استان زنجان از جمله ایران ترانسفو دارد.

گفتنی است، در این مراسم، سالار عقیلی خواننده کشورمان نیز حضور داشت و چند قطعه موسیقی خود را در جمع کارگران اجرا کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حداقل تولید مرغ در اردیبهشت ۳۰۰ هزار تن است
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند